Facebook aColor

On estem


No importa on vives, la forma de treballar per fer un disseny web al Prat de Llobregat o en qualsevol altre lloc és la mateixa. Avui dia es pot contactar amb el client mitjançant diversos mitjans que eviten els desplaçaments i per tant estalviem en temps i diners.

Adreça

Passatge Arús, 9
El Prat de Llobregat, 08820
Barcelona
Tel. 93 479 68 24

Formulari de Contacte

Nom
Correu electrònic
Telèfon
Missatge
Accepto rebre informació comercial
Accepto les condicions i terminos legals
Enviar
D'acord amb l'establert per la Llei Orgànica 15/1999, li informem que les dades obtingudes d'aquest formulari seran incorporats a un fitxer automatitzat sota la responsabilitat de CERCA PRAT SCP amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació relacionada que pugui ser del seu interès. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça PASSATGE ARUS 9, 08820-EL PRAT DE LLOBREGAT, BARCELONA.

Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificats, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-los per a les finalitats esmentades.

L'enviament d'aquestes dades implica l'acceptació d'aquesta clàusula.
Contacte

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat