Facebook aColor

aColor disseny web

aColor diseño web

Disseny web al Prat de Llobregat

aColor neix l'any 2005, encara que els nostres començaments van ser l'any 2000, sent BuscaPrat, una guia comercial que ofereix als seus clients la possibilitat d'administrar els seus anuncis mitjançant un panell d'administració.
Portem dinou anys coneixent les necessitats reals dels nostres clients, per tant sabem ben quins són els seus problemes a l'hora d'actualitzar el seu espai en internet.
 
L'any 2008 amb l'inici de la crisi, decidim treballar en un sistema que creés pàgines web d'una manera ràpida i fàcil d'administrar per a l'usuari/a, d'aquesta manera podíem oferir uns preus realment econòmics.
 
Avui dia el nostre gestor de continguts (CMS) és capaç de crear qualsevol tipus de pàgina web, des de la més senzilla a la més complexa. La capacitat d'informació que es pugi a la web és il·limitada, tant galeries d'imatges, llistats de notícies, catàlegs, seccions, etc.
Les pàgines web creixen segons les necessitats de cada client. Li oferim un panell d'administració on poder actualitzar fàcilment el contingut des de qualsevol ordinador amb connexió a internet. Un panell de control fàcil d'administrar i on el client disposa de les últimes actualitzacions, per la qual cosa el sistema mai queda obsolet. En pujar la informació a la nostra web, no serà necessari tambien pujar-ho a la nostra pagina de facebook, twitter, etc. ja que amb un sol clic, es puja automàticament a les xarxes socials.

aColor és una empresa on ens preocupem pels nostres clients, creixem a poc a poc però amb passos ferms, no oferim serveis fàcils de vendre, sinó serveis de qualitat que no donin problemes. 

Som un equip de professionals que fem que les petites i mitges empreses (PIMES),puguin tenir el seu espai en internet d'una manera econòmica però alhora totalment professional, no importa si fem una pàgina web al Prat de Llobregat o en cualquir una altra població o ciutat d'Espanya.

En benefici dels nostres clients, en aColor no treballem amb intermediaris. Sol·licita pressupost.

Equip aColor
Cargando
Rafael Gallardo, director Comercial
El difícil no és aconseguir clients, el complicat és mantenir-los i més en aquest món del disseny web on hi ha tant desengany.
 
Contacta amb aColor
Nom
Correu electrònic
Telèfon
Comentaris
Accepto les condicions i terminos legals
Enviar
D'acord amb l'establert per la Llei Orgànica 15/1999, li informem que les dades obtingudes d'aquest formulari seran incorporats a un fitxer automatitzat sota la responsabilitat de CERCA PRAT SCP amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació relacionada que pugui ser del seu interès. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça PASSATGE ARUS 9, 08820-EL PRAT DE LLOBREGAT, BARCELONA.

Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificats, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-los per a les finalitats esmentades.

L'enviament d'aquestes dades implica l'acceptació d'aquesta clàusula.
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat