Facebook aColor

aColor disseny web

aColor diseño web

Disseny web al Prat de Llobregat

aColor neix l'any 2005, encara que els nostres començaments van ser l'any 2000, sent BuscaPrat, una guia comercial que ofereix als seus clients la possibilitat d'administrar els seus anuncis mitjançant un panell d'administració.
Portem dinou anys coneixent les necessitats reals dels nostres clients, per tant sabem ben quins són els seus problemes a l'hora d'actualitzar el seu espai en internet.
 
L'any 2008 amb l'inici de la crisi, decidim treballar en un sistema que creés pàgines web d'una manera ràpida i fàcil d'administrar per a l'usuari/a, d'aquesta manera podíem oferir uns preus realment econòmics.
 
Avui dia el nostre gestor de continguts (CMS) és capaç de crear qualsevol tipus de pàgina web, des de la més senzilla a la més complexa. La capacitat d'informació que es pugi a la web és il·limitada, tant galeries d'imatges, llistats de notícies, catàlegs, seccions, etc.
Les pàgines web creixen segons les necessitats de cada client. Li oferim un panell d'administració on poder actualitzar fàcilment el contingut des de qualsevol ordinador amb connexió a internet. Un panell de control fàcil d'administrar i on el client disposa de les últimes actualitzacions, per la qual cosa el sistema mai queda obsolet. En pujar la informació a la nostra web, no serà necessari tambien pujar-ho a la nostra pagina de facebook, twitter, etc. ja que amb un sol clic, es puja automàticament a les xarxes socials.

aColor és una empresa on ens preocupem pels nostres clients, creixem a poc a poc però amb passos ferms, no oferim serveis fàcils de vendre, sinó serveis de qualitat que no donin problemes. 

Som un equip de professionals que fem que les petites i mitges empreses (PIMES),puguin tenir el seu espai en internet d'una manera econòmica però alhora totalment professional, no importa si fem una pàgina web al Prat de Llobregat o en cualquir una altra població o ciutat d'Espanya.

En benefici dels nostres clients, en aColor no treballem amb intermediaris. Sol·licita pressupost.

Equip aColor
Cargando
Rafael Gallardo, director Comercial
El difícil no és aconseguir clients, el complicat és mantenir-los i més en aquest món del disseny web on hi ha tant desengany.
 
Contacta amb aColor
Nom
Correu electrònic
Telèfon
Comentaris
Accepto les condicions i terminos legals
Enviar
CONSENTIMENT PER TRACTAR LES DADES PERSONALS.
 
La comunicació de les seves dades serà objecte de tractament per part del Responsable del Tractament: aColor. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre d'acord al Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD),Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPDGDD) i altra normativa legal vigent en matèria de protecció de dades personals, sobre protecció de dades. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

A qualsevol moment vostè pot exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, o si escau, a la limitació i/o cancel·lació del tractament, comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a Passatge Arús, 9, 08820, El Prat de Llobregat, Barcelona, Espanya, o mitjançant un email a info@acolor.es.
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat